Banner Image- Lieden City Netherlands - BrightMind Practice

Welkom

Internationale therapie en coaching

BrightMind biedt psychologische diensten voor Nederlandse en internationale cliënten die in Nederland wonen. BrightMind wordt geleid door registerpsycholoog Drs. Roy Kamienchik en biedt op maat gemaakte, cliëntgerichte dienstverlening aan. De diensten omvatten effectieve therapie en coaching voor volwassenen en adolescenten en worden geleverd in het Engels, Nederlands en Hebreeuws. Belangrijk is dat er geen verwijzing van een huisarts nodig is.

Zowel therapie als coaching zijn bedoeld om u, de cliënt, te ondersteunen en te helpen met het bereiken van een gewenste  gewenste verandering. Beide benaderingen verschillen echter enigszins van elkaar in stijl en doelstellingen.

Getuigenissen:

– “Ik zag Roy op regelmatige basis voor bijna 2 jaar. In die 2 jaar ben ik als persoon misschien wel meer gegroeid dan dat ik daarvoor ooit heb gedaan. Hij heeft mij geholpen om dingen te ondernemen en delen van mezelf in te. Waarvan ik dacht dat ze onmogelijk waren voor iemand zoals ik (of beter gezegd; de persoon die ik was). Roy is professioneel, zeer zorgzaam, uiterst betrouwbaar en geeft je de indruk dat hij op lange termijn het beste voor je wil. Als je therapie nodig hebt, kan ik Roy niet genoeg aanbevelen!”

Psychologische Diensten

– “Ik heb een jaar therapie gehad bij Roy en beveel hem zeker aan voor iedereen die op zoek is naar de juiste therapeut. Roy creëert een gastvrije en open sfeer, is heel down-to-earth en laat zien dat hij oprecht om je geeft. Ik begon met therapie bij hem omdat ik mezelf beter wilde leren kennen en ik was blij dat ik een therapeut had gevonden die net als ik een expat is. Na een jaar therapie gehad te hebben van Roy ging ik weg met nieuwe kennis van nuttige coping-mechanismen, waardoor ik op een rustigere en gezondere manier met de onzekerheden en stressfactoren van het leven kon omgaan. Al met al heb ik een zeer positieve ervaring opgedaan!”

– “Het belangrijkste aspect van Roy is zijn zorg en interesse in jou als cliënt. Hierdoor voelt het hele proces heel vriendelijk en comfortabel aan. Je wordt gehoord en er wordt altijd rekening gehouden met je wensen. De sessies zijn flexibel en aan te passen aan je behoeften. Een echte aanrader.”

– “Ik heb bijna een jaar lang elke week therapie gehad bij Roy. Gedurende mijn hele behandeling voelde ik me erg begrepen en Roy geeft echt om zijn patiënten- het is niet alleen zijn werk. De sfeer is prettig en zorgde ervoor dat ik me openstelde voor dingen waar ik zelf nooit over heb kunnen praten. Ik waardeer zijn zorgzame houding, zijn creatieve manieren van leren en de vooruitgang die ik tijdens de therapie heb geboekt. Ook al heb ik mijn behandeling beëindigd, ik weet dat ik altijd terug kan gaan als ik een probleem heb. Dank je wel!”

Psychologische Diensten

– “Ik ontmoette Roy op een moment dat ik voor moeilijke levensbeslissingen stond. Na een paar sessies voelde ik me al sterk genoeg om de nodige beslissingen te nemen en ook te leven met de implicaties van deze keuzes en de onzekerheden die ze met zich meebrachten. Na een paar maanden therapie was ik duidelijk beter in staat om te gaan met episodes van angst en andere emotionele problemen. Binnen een jaar was een groot deel van de angsten, spanningen en stress die zich langzaam over mijn hele leven hadden opgehoopt, opgelost. Het is nu veel natuurlijker om met allerlei problemen om te gaan en het leven positief te omarmen op elk niveau en in elke context. Ik ben Roy zeer dankbaar voor zijn geduld, oplettendheid, zachtheid en opmerkelijke gevoeligheid.”

– “Roy heeft me in een paar sessies over mijn vliegangst heen geholpen. Ik heb een vrij sterke wil, dus ik heb jaren geprobeerd om het zelf te overwinnen, maar dat mislukte. Dingen als het rationaliseren van de ervaring of het controleren van de angst deden meer schade dan dat ze hielpen. Zelfs vergezeld door mijn vrouw en met sterke magnesium pillen, kon ik niet langer dan 3 uur vliegen. Sindsdien ben ik helemaal naar Bali gevlogen, gestopt met pillen en onlangs heb ik zelfs mijn eerste solovlucht gemaakt. Het was zo’n bevrijdende ervaring en ik ben Roy voor altijd dankbaar voor zijn hulp.”

Andere voorkeuren en registratie:

Therapeutisch Centrum Leidenhttp://www.therapeutischcentrumleiden.nl/psychologen/roy-kamienchik-psycholoog/