De psycholoog

Hallo, mijn naam is Roy en ik ben een praktijkhoudend psycholoog (therapeut). Ik heb een master in klinische psychologie en een master in sociaal-organisatorische psychologie. Daarnaast ben ik opgeleid en gediplomeerd in Schematherapie.

Ik werk met volwassenen op individuele basis met behulp van een integratieve aanpak met een focus op schematherapie, cognitieve gedragsinterventies, interventies gebaseerd op mindfulness gebaseerde benaderingen (zoals Acceptatie en Commitment Therapy), en psychodynamische methoden.

Ik ben opgegroeid in Israël, waar ik mijn bachelor diploma in psychologie en filmstudies, en mijn eerste master in sociaal-organisatorische psychologie heb behaald.  Ik verhuisde naar Nederland waar ik een masteropleiding klinische psychologie afrondde aan de Universiteit Leiden. Ik heb ruime ervaring opgedaan in verschillende klinische settings, zowel in Israël als in Nederland. Naast mijn klinische werk, heb ik voor verschillende adviesbureaus gewerkt als organisatiepsycholoog, meestal gericht op NGO’s.

Ik bied behandelingen aan in het Engels, Nederlands en Hebreeuws.

Ik ben een geregistreerd psycholoog bij het Ministerie van Gezondheid in Israel. In Nederland ben ik een NIP psycholoog (Nederlands Instituut van Psychologen). Daarnaast ben ik internationaal opgeleid en gelicenseerd als Schematherapeut binnen de ISST (International Society of Schema Therapy).

Meer over mijn stijl en aanpak:

Als therapeut doe ik mijn best om een warme en veilige omgeving te creëren. De therapiesessies vormen daarom een unieke en persoonlijke omgeving. In deze omgeving doe ik mijn best om je begrepen en gevalideerd te laten voelen en je eigen unieke inzichten en opvattingen in te brengen in het proces van helen, omgaan met tegenslagen en groeien.

Ik streef ernaar om de mensen die ik spreek te helpen een beter bewustzijn en diepere inzichten te ontwikkelen in hun moeilijkheden, leed, gedrags- en denkpatronen. Ik kies voor een integratieve benadering, geïnspireerd door zowel mijn voortdurende opleidings- en ervaringsproces op dit gebied als door mijn passies: kunst, filosofie, muziek, dansen, film, fotografie, natuur en de betekenisvolle verbindingen met de mensen in mijn leven.

Mijn benadering is ook integratief in de zin dat ik samenwerk. Ik streef er namelijk naar mijn cliënten te helpen hun eigen passies, idealen een innerlijke wereld terminologie in de therapie in te brengen, en op die manier de regie te hebben over hun proces van groei.

Ik geloof dat therapie verder reikt dan de therapiesessies. Dit betekent dat ik mijn best doe om ook tussen onze sessies aanwezig en beschikbaar voor je te blijven op momenten waar extra steun, begeleiding en geruststelling nodig zijn.

Ik wens je een vruchtbaar en betekenisvol therapieproces toe.