The Phychologist Banner Image | BrightMind Practice

De psycholoog

Hallo, mijn naam is Roy en ik ben een praktiserend psycholoog (therapeut). Ik heb een master in klinische psychologie en een master in sociaal-organisatorische psychologie. Daarnaast ben ik gediplomeerd Advance Schema Therapeut.

Ik werk met volwassenen op individuele basis en gebruik daarbij een integratieve benadering met een focus op schematherapie, psychodynamische psychotherapie en, indien van toepassing, ook ervaringsgerichte en op mindfulness gebaseerde methoden.

Ik groeide op in Israël, waar ik mijn bachelor in psychologie en filmstudies afrondde, en mijn eerste master in sociaal-organisatorische psychologie. Ik verhuisde naar Nederland waar ik een master in klinische psychologie afrondde aan de Universiteit Leiden. In de psychologie heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende klinische settings, zowel in Israël als in Nederland. Naast mijn klinische werk heb ik voor verschillende adviesbureaus gewerkt als organisatiepsycholoog, voornamelijk gericht op NGO’s.

Ik bied behandeling in het Engels, Nederlands en Hebreeuws.

Ik ben geregistreerd psycholoog bij het Ministerie van Volksgezondheid in Israël. In Nederland ben ik NIP-psycholoog (Nederlands Instituut van Psychologen). Daarnaast ben ik internationaal opgeleid en bevoegd als Schematherapeut binnen de ISST(International Society of Schema Therapy) en de VSt (Vereniging voor Schematherapie).

Meer over mijn stijl en aanpak:

Als therapeut doe ik mijn best om een warme en comfortabele omgeving te creëren. De therapiesessies worden een unieke en persoonlijke ruimte. In deze ruimte doe ik mijn best om ervoor te zorgen dat je je begrepen en gevalideerd voelt en in staat bent om je eigen unieke zienswijzen en terminologie in te brengen in het proces van heling, omgaan met ontberingen en groei.

Ik streef ernaar om mensen bij te staan in het verkrijgen van een beter emotioneel bewustzijn en dieper inzicht in hun ontberingen, lijden, gedragspatronen en denken door een diepere verbinding met hun gevoelens en behoeften. Als psycholoog hanteer ik een integratieve benadering, geïnspireerd door zowel mijn voortdurende proces van opleiding en ervaring, als mijn persoonlijke passies waaronder: kunst, filosofie, natuur, en de betekenisvolle connecties met de mensen in mijn leven.

Mijn aanpak is ook integratief in de zin dat er wordt samengewerkt. Ik streef er namelijk naar om mijn cliënten te helpen hun eigen passies, idealen en innerlijke wereld terminologie in de therapie te brengen. En op die manier de leiding hebben over hun groeiproces.

Ik geloof dat therapie verder gaat dan de therapiesessie, wat betekent dat we altijd kunnen bespreken hoe ik tussen onze sessies door voor je klaar kan staan op momenten dat je extra steun, begeleiding en geruststelling nodig hebt.

Ik wens je een vruchtbaar en zinvol therapieproces.