Psychological Therapy Banner | BrightMind Practice

Therapie

Psychologische therapie: De meesten van ons krijgen in de loop van het leven wel eens te maken met psychologische problemen en moeilijkheden. Veel voorkomende psychologische problemen zijn stress, angst, zorgen, moeilijkheden om belangrijke levenskeuzes te maken en ongewenste veranderingen in het humeur. Meestal ervaren we deze moeilijkheden allemaal wel eens in zekere mate. Echter, soms worden verdriet en lijden echter te intens en langdurig. En daardoor te moeilijk om zelf te begrijpen en aan te kunnen.

Als je psychologische moeilijkheden ervaart of begeleiding en advies nodig hebt, ben ik er om je te steunen. Onthoud dat er geen reden is om in je eentje met lijden om te gaan en dat er geen schaamte is in het zoeken professionele hulp. Bovendien verdwijnen moeilijke psychologische ervaringen meestal niet vanzelf als ze onbehandeld blijven.

Mijn therapie is erop gericht je te helpen ermee om te gaan en je uiteindelijk beter te voelen. Ik zal naar je luisteren en je begeleiden met empathie en zonder oordeel. In therapie, ik help je vooral om meer inzicht en bewustzijn te krijgen in de oorzaken van je onrust. Ik help je ook om efficiënte manieren te vinden om met verdriet om te gaan en het te verlichten. In therapie gebruik ik een combinatie van verschillende benaderingen om op een zo goed mogelijke manier aan te sluiten bij uw persoonlijke behoeften. Niet zeker weet of u therapie of wilt beginnen? contact met mij op te nemen voor een gratis advies.